Helaas is het pop-up restaurant weer gesloten.
De kunstwerken zijn nog wel te bekijken in onze lunchroom Experiment. Maar niet getreurd, houdt de website of onze social media kanalen in de gaten voor een nieuwe editie!

Bedrijven & Groepen

Voor bedrijven en groepen zijn - ook buiten de Chaos aan de Schie om - tal van mogelijkheden op Lijm & Cultuur. Dat kan verder gaan dan een leuke borrel of goede maaltijd alleen.
 
Wil je bijvoorbeeld een mooie middag en/of avond met naast een heerlijke lunch of diner, een pakkend, leuk, inspirerend optreden of workshop? Kleinkunst, muziek, aan de slag met ‘Heavy Decor’, theater, variété, actief of passief, debat, dansen, escape games… met ons uitgebreide netwerk en onze bruisende community kunnen wij het voor je regelen! Deel je dromen met ons: wij denken met je mee, adviseren en maken het mogelijk.

Lijm & Cultuur

Lijm & Cultuur is een groot terrein. De kunstwerken van Dirk van Dien vind je in het 'Experiment' links achterop het terrein. Je kunt er gratis parkeren en er is gratis WiFi. Het Experiment is elke werkdag open van 10-17u om te lunchen, loungen, borrelen en werken.
 

Rotterdamseweg 272
2628 AT Delft
Telefoon: +31 15 262 80 89
E-mail: info@lijmencultuur.nl

 

Kijk voor de volledige routebeschrijving op de website van Lijm & Cultuur.