back
Menu Lunch Reserveren Cultuur Chef Praktisch Lijm & Cultuur Home

Menu

Alle gerechten op de kaart ademen de heerlijke lentesfeer van Chaos aan de Schie. Groenten spelen de hoofdrol, maar dat betekent niet dat de kaart uit alleen maar vegetarische gerechten bestaat: vlees en vis zijn sterke begeleiders!

"Chaos aan de Schie is een aanrader als je open staat voor nieuwe smaken en verrassende combinaties! De gerechten zijn een lust voor het oog en een sensatie voor de smaakpapillen. De chefkok heeft het allemaal wel goed voor elkaar!"  

Lees de hele recensie op PittigZoet.

 
           

 
 

Koud

in karnemelk gegaarde kliswortel met gepekelde knolraap, mandarijn, shiso en een vinaigrette van rode bieten siroop . € 8

verschillende bereidingen van knolselderij, met coquille, rundermerg, gerookte mayonaise en krokante tuinbonen crunch . € 9

ingezuurde tulpenknollen met een crème van gecarameliseerde ui, maggiplant en handgesneden Diamanthaas tartaar . € 10

gebrande prei met meiknol, paddenstoelen, daslookolie en raapsteeltjes . € 7



 

 

Warm

tartelette met bospeen in miso boter gegaard, schuim van geitenkaas en winterpostelein . € 12

koolrabi met mousseline van aardappel en citroen, artisjok, krokante haver, doperwtensaus en langzaam gegaarde kabeljauw . € 16

gort in bietensap gekookt met rode bieten, mierikswortel, rogge en gekonfijte eendenbout . € 18

gebakken spitskool gevuld met groene kruiden quinoa, geroosterde bloemkool en zeewierpasta . € 12



 

 

Na

rauwe snijbonen met luchtige griesmeelpudding, rabarber, hibiscusgranité en merengue van framboos . € 7

in kamille gemarineerde wilde bosbessen met crème van zoete aardappelen en sojamelk, lopen rijstepap, krokante rijst en een granité van dille en kervel . € 7

kwark van goji bessen en yuzu met gemarineerde rode kool, frozen yoghurt en een crunch van geroosterde witte chocolade en yoghurt . € 7



 

 

En...

Ontdek daarnaast de verschillende menu’s van de chef: gerechten van de kaart, aangevuld met verrassende, vernieuwende gerechten die de culinaire en creatieve vrijheid van de chef uitstralen.

3 gangen . € 25
4 gangen . € 32
6 gangen . € 44