back
Menu Lunch Reserveren Cultuur Chef Praktisch Lijm & Cultuur Home

Lunch

Experiment Delft is het hele jaar geopend op werkdagen van 10 - 17 uur. Kom snel langs om te genieten van een kopje koffie, om te werken of te loungen, of om te genieten van de lunchkaart!

 

Wat dacht je van een open sandwich met smeuige bulghur en noorse garnaaltjes; romige krabsalade, abrikozen-hazelnoot brood met roombrie en chutney van witbier of zoetzurezilveruitjes met avocado, gepekelde eierdooier en ossenworst? Naast vernieuwde broodjes staat de kaart ook weer vol met nieuwe soepen en smoothies. Zo kan je heerlijk gezond wegzakken in een bank met een smoothie van kiwi, witte druiven, yoghurt en citroen of watermeloen, banaan, kokosmelk en gember. Liever iets warms? Kies de dungesneden en gebakken kalfsrollade, in misoboter gegaarde bospeen met gestoofde varkenswang, buikspek en krokante zwoerd of gestoofde spinazie op getoast briochebrood met een egg benedict en dragonsabayon.

Klik op de afbeelding voor de volledige lunchkaart.


 
 

Groepen & Bedrijven

Voor bedrijven en groepen zijn tal van mogelijkheden. Dat gaat verder dan een leuke borrel of goede maaltijd alleen. Wilt u een mooie middag en/of avond met naast een heerlijke maaltijd een pakkend, leuk, inspirerend optreden of workshop? Kleinkunst, muziek, aan de slag met ‘Heavy Decor’, theater, variété, actief of passief, debat, dansen…. met ons uitgebreide netwerk en bruisende community kunnen wij het voor u regelen! Deel uw dromen met ons: wij denken met u mee, adviseren en maken het mogelijk. Voor meer informatie bel ons op 015 262 94 00.

 

Kijk voor de meest up-to-date lunchinformatie op www.experimentdelft.nl.