Home Dineren Lunchen Chef Cultuur Reserveren Praktisch Groepen & bedrijven Lijm & Cultuur
 

De 19e editie van Chaos aan de Schie staat in het teken van onze chef kok Bas Hoog. Hij kookt vanuit gevoel en herinneringen, vanuit zijn hart. Met een Nederlandse vader, een Indonesische moeder en jarenlange opleiding en ervaring in de Franse keuken, kun je unieke combinaties verwachten. Bas’ signatuur zie je ook in de vele glazen potten in zijn schatkamer vol bijzondere ingrediënten.


“Ik maak mijn eigen oliën, verschillende azijnsoorten en honingsoorten en gebruik restmaterialen voor eigen kruidenmengsels.”


Alles bij elkaar Puur Bas! Neem bijvoorbeeld 'Licht gepekelde kabeljauw met winterasperge, katsuobushi en een beurre blanc met zeewier'. Of kies voor het chefsmenu: gerechten van de kaart, aangevuld met speciaal voor u samengestelde nieuwe gerechten die de culinaire en creatieve vrijheid van Bas uitstralen.
 
Vanaf 7 februari kun je van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur genieten van Puur Bas bij Chaos aan de Schie.

Daarnaast is Experiment Delft, ons inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs het hele jaar door alle werkdagen open van 10-17 uur.
 
Hou de websites www.chaosaandeschie.nl, www.experimentdelft.nl en www.lijmencultuur.nl in de gaten voor alle actuele informatie!