back
Home Dineren Lunchen Chef Cultuur Reserveren Praktisch Groepen en bedrijven Lijm & Cultuur

Chaos aan de Schie #18

De winter nadert, de dagen worden korter en het weer wordt guurder. Gelukkig is er dan de warmte van een winterse Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur. Experiment Delft opent op 8 november voor de 18e maal haar deuren voor iedereen die er wil dineren. De liefhebber kan daarnaast zijn hart ophalen bij verschillende culturele activiteiten. Combineren tot een culi-culturele avond mag natuurlijk ook!

Bas Hoog heeft opnieuw een prachtig menu samengesteld. Producten van het seizoen waren ditmaal zijn muze. Zijn creaties en smaakcombinaties zijn verrassend en vaak uniek te noemen. Chaos aan de Schie biedt hem alle ruimte op zijn culinaire talenten te leven en u daar deelgenoot van te maken.

Door het team wordt ook gezocht naar inspirerende culturele activiteiten. De zoektocht naar kleine pareltjes en inspirerende voorstellingen is volop gaande. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch

Tijdens Chaos aan de Schie is het restaurant van Lijm & Cultuur op woensdag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17.00 uur. Bekijk het menu of reserveer meteen. Voor het actuele culturele programma kunt u kijken op www.lijmencultuur.nl. Hou de website en onze social mediakanalen in de gaten voor de meest up-to-date informatie.