back
Home Dineren Lunchen Chef Cultuur Groepen en bedrijven Reserveren Praktisch Lijm & Cultuur  

De een blijft in eigen land, de ander zoekt het tijdens de zomervakantie ver buiten de Nederlandse grenzen, maar bij iedereen rest na thuiskomst slechts de herinnering. Gelukkig is er een nieuwe Chaos aan de Schie die je met overheerlijke unieke culinaire creaties opnieuw laat wegdromen naar al die prachtige plekken in de wereld..

De wereld inspireert onze chef

Chef Bas Hoog heeft zich voor deze editie laten inspireren door de keukens van verschillende landen en heeft daar zijn eigen culinaire interpretatie aan gegeven. Bas doorkruist Peru, Indonesië, Noorwegen, Italië, Japan, Spanje, Frankrijk en Duitsland. En niet te vergeten: Nederland, waar zijn ‘signature dish’ tartaar van diamanthaas met ingezuurde tulpen knollen, maggiplant en crème van gekaramelliseerde ui en kruidnagel op is geïnspireerd..

Groenten zijn als altijd een belangrijk startpunt, daarmee creëert Bas volmaakt harmonieuze gerechten met en zonder vlees of vis. Het resultaat: prachtige nieuwe creaties waarin de wereld extra kleur krijgt en je inspireert. Een diner bij Chaos aan de Schie: de perfecte verlenging van je vakantie en een heerlijke avond uit..

Als onderdeel van de Chaos aan de Schie wordt er door het team ook gezocht naar inspirerende culturele activiteiten. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch

Tijdens Chaos aan de Schie is het restaurant van Lijm & Cultuur op woensdag t/m zaterdag geopend voor diner vanaf 17.00 uur. Bekijk het menu of reserveer meteen. Voor het actuele culturele programma kunt u kijken op www.lijmencultuur.nl. Hou de website en onze social mediakanalen in de gaten voor de meest up-to-date informatie.