Home Expositie Cultuur Dineren Reserveren Praktisch
 
   

Onze keukenbrigade laat zich door het werk van Dick Peeters inspireren.

 

 

Brood met smeersels
€ 4,50

Paddenstoel truffelsoep (v)
€ 5,50

Krab met rettich, grannysmith, haringkuit, zeekraal en een vinaigrette van karnemelk en groene kruidenolie
€ 8,50

Tomaat met watermeloen, courgette en babaganoushcrème met shishio purple vinaigrette (v)  
€ 6,-

Tartaar van diamanthaas op oosterse wijze met brickdeeg, rookcrème, katsuo bushi met dashi vinaigrette
€ 8,50

 

 

Indiaanse vegetarische curry met chutney en naan (v)
€ 12,-

Knolselderij met paddestoelen, zwarte knoflook, beurre noisette en jus van cèpes (v)
€ 13-

Kabeljauw met geroosterde prei, lente ui en grove erwtenpuree, kerry beurre blanc
€ 17,-

Eendenborst met groene asperges, kool en pastinaakcrème
€ 17,50

Entrecote met aardappelcrème, paddenstoelen en aardpeer
€ 19,-

 

 

Zoete-aardappelcake, krokante zoete-aardappelschil, zoete-aardappelcrème en mangosorbet
€ 7,50

Vanillemascarpone, verveine, bessen en merengue
€ 6,50

Vier verschillende soorten kazen met vijgenchutney en notenbrood
€ 8,50

Diverse soorten sorbet waaronder stoofpeer en limoen/citroen
€ 6,50

 
Wijzigingen in menu en prijs voorbehouden.